SUP joga

To poletje boste imeli možnost preizkusiti SUP jogo na Ljubljanici! Ugotovili smo, da gresta SUP in joga zelo dobro skupaj - jogo, vadbo za telo in duha preselimo v naravo, kjer ob zvokih ptičjega petja pozabimo, da smo v mestu. Hkrati joga blazino zamenjamo za sup desko, ki predstavlja izziv našim stabilizacijskim mišicam in posledično mišice našega jedra trenirajo bolj učinkovito. SUP joga je po eni strani izziv, po drugi strani pa predstavlja popolen odklop od prenasičenih vsakdanjikov. Pridite si vzet pavzo na Ljubljanico!

Kje se dobimo?

Dobimo se na Livada 31, Ljubljana, pri prostorih Kajak kanu kluba Ljubljana, kjer gostujemo. Udeležencem zagotavljamo brezplačni parkirni prostor(Kje parkiramo?), sanitarije, prostore za hrambo osebnih stvari in preoblačenje.

Kdaj poteka SUP joga?

SUP joga poteka vsak TOREK od 18.00 do 19.30.
Ker je število mest omejeno, je potrebna obvezna predhodna prijava preko spletnega OBRAZCA oz na mail: supklub@siol.net

Kaj potrebuješ za SUP jogo?

Osnovno znanje supanja. Znanje plavanja je OBVEZNO. Rezervna oblačila in/ali kopalke, brisača. Priporočamo še pijačo, pokrivalo, zaščito pred soncem in repelent.

Cena:

Cena enkratnega obiska SUP joge je 10€. Mesečna karta za SUP jogo je 30€. Cena vključuje: supanje, izposojo SUP opreme, organizacijo in vodenje z izkušenim in certificiranim joga učiteljem.