O nas

Supklub

Smo skupina navdušencev nad supom, ki smo iz tujine prinesli znanje in izkušnje, da bi v čudovitem športu lahko uživali tudi vi. Naše znanje, izkušnje in kvalitetno podajanje znanja ceni tudi ASI - Academy of surfing instructors, ki nam je kot prvemu in zaenkrat edinemu SUP centru v Sloveniji ter v tem delu Evrope dodelilo status ASI akreditirana šola supanja.
Naše vodilo je varnost, kvaliteta in zanesljivost. In zabava, seveda...

Mihaela

Ona je tista, ki se je s supom seznanila prva. Kljub dolgemu odlašanju je bil prvi stik z desko in veslom ključen, lahko ga opiše kot ljubezen na prvi pogled. Supov Amor jo je zadel s tako silo, da je supanje zasenčilo plezanje kot njen prvi šport. Zobozdravnica in inštruktorica supanja na mirni vodi, ki s potrpežljivim pristopom in dobro voljo za veslanje navdušuje staro in mlado.
SUP ASI inštruktorica 1,2Damjan


Ko se pritisku prijateljev in partnerke ni mogel več upirati, je poskusil s supanjem...in od takrat ga ne dobimo z deske. Ker izvira iz adrenalinskih športov, rad doda 'malo popra' tudi supanju. Ne čudite se, če se na deski mimo pripelje na eni nogi ali ritensko...Damjan, pač. :)
Inštruktor supanja na mirnih vodah, izpostavljenih vodah (morja in večja jezera) in downwind supanja, učitelj kajaka in kanuja, z najširšo paleto znanja in izkušenj.
SUP ASI inštruktor 1,2,3
ISA SUP inštruktor
Učitelj kajaka in kanuja - mirne vode


Samantha

SSamanthaamantha je certificirana učiteljica joge z večletnimi izkušnjami voedenja skupinskih vadb. Začelo se je z ljubeznijo do Les Mills programov - učila je Body Attack, Body Pump in CX works v večih Ljubljanskih športnih centrih. Želja po znanju jo je peljala do Indije, kjer se je od starih joga gurujev učila skrivnosti dolgega in srečnega življenja. Uspešno uro joge ji predstavljajo zadovoljni udeleženci, ki na uri joge odkrijejo nekaj novega o svojem telesu, se odklopijo od vsakdanje rutine in odidejo z nasmeškom na obrazu