SUP TEČAJI

Kot vsake nove dejavnosti se je tudi supanja najlažje naučiti s pomočjo izkušenejše osebe in z drobcem pedagoškega prijema. Najkrajša pot do veslanja stoje je učenje na zabaven način in v prijetni družbi.
Tečaji potekajo na mirni vodi - počasi tekoči reki Ljubljanici v neposredni bližini Špice, na Livadi 31 (Kajak kanu klub Ljubljana) pod izkušenimi inštruktorji. Smo edina uradno licencirana sup šola v regiji in Sloveniji.

 

Oprema je kvalitetna in preverjena, vesla ter napihljive in trde deske JP-Australia, Fanatic in Starbord so znane po kvaliteti in zanesljivosti tudi v tekmovalnem svetu supanja.
Naši inštruktorji so že preveslali številne reke, jezera, morja in reke treh celin, da so domov prinesli znanje in izkušnje... Da ne omenjamo zgodb s potovanj ;)
Z veseljem jih bodo delili z vami!


Mala šola supanja oz začetni tečaj supanja

V mali šoli supanja boste osvojili prve korake stoječega veslanja.
Spoznali boste razlike med deskami za mirno vodo in deskami za t.i. 'odprte vode', razumeli kdaj je bolj primerna allround deska od tekmovalne in kako izbrati ter nastaviti veslo na pravilno dolžino, osvojili pravilen pristop na vodo.


Sledi učenje prvih korakov - pravilnega vstajanja, tehnike veslanja, spreminjanja smeri veslanja, učinkovitega zaustavljanja in sestopanja. Na dobro počutje na deski lahko vpliva tudi vreme, naučili se bomo oceniti razmere in se pravilno odločiti o veslanju.

Od spoznavanja opreme, izbire primernih rekvizitov, ocene razmer do pravega veslanja stoje, kot to počno na Havajih. ;)

Cena: 40€/oseba (Ljubljana), 50€/oseba (Bled, Bohinj,...)


Intenzivni ali individualni tečaj

Čas ni vedno na vaši strani? Ste pred odhodom na pot, zadnji dan, ko še lahko uidete urniku? Tu smo, z vsem kar potrebujete! Samo pokličite, nismo daleč!
Z bolj zagretimi, ki bi v supanju našli strast (kot že milioni po svetu), ali željo po tekmovalnem dosežku, sodelujemo individualno. Pripravimo tekmovalno desko, izberemo in namestimo ustrezen fin (smernik), izberemo in nastavimo veslo za določeno vrsto tekem, napišemo trening za posameznika.

Trajanje: do 3 ure
Cena: po dogovoru
Termini: po dogovoru (supklub@siol.net)


SUP junior - supanje za otroke

2-3x tedensko se celo leto na klubski lokaciji Livada 31 (Kajak kanu klub Ljubljana) odvijajo tudi SUP junior aktivnost za vaše najmlajše.
SUP vadbo pričnemo s krajšim tekom oz z vajami za segrevanje. Sledi veslanje ter na koncu razgibavanje.
Vadba je primerna tako za začetnike in otroke, ki so že veslali. Vsi otroci, ki bodo želeli bolj intenzivno veslati, se bodo lahko priključili "tekmovalni" skupini SUP junior.
Pogoj za SUP junior vadbo je starost nad 7let (vabljeni tudi mlajši) in znanje plavanja!

Cena: mesečna vadnina: 40€

Program za razvoj družabnega supanja

Skoraj vsak dan popoldan se v poletnem času na klubski lokaciji Livada 31 odvijajo SUP Afterwork družabno dogodki. Sami, pari ali skupine sodelavcev ste vabljeni na vodo ali ob njo. Deske in vesla so na razpolago, inštruktorji prav tako. Osvojite osnove veslanja stoje, poskusite kak trik z veslom in/ali desko in ob prijetnem druženju z nami dočakajte večer.