BREZPLAČEN TEČAJ SUPANJA ZA LJUBLJANČANE

Športno društvo Sup klub skupaj z Mestno občino Ljubljana organizira brezplačen tečaj supanja za Ljubljančane.  Namenjen je tako popolnim začetnikom, ki bi radi spoznali ta šport, kot tudi tistim, ki želijo svoje znanje izpopolniti.
Tečaj je namenjen Ljubljančanom v starosti od 18 do 65 let. Pogoj za udeležbo je online prijava in znanje plavanja.

Na tečaju boste spoznali osnovne elemente supanja, opremo (razlike med deskami), razumeli kdaj je ena deska bolj primerna od druge, kako izbrati ter nastaviti veslo... Osvojili boste pravilen pristop na vodo, se naučili prvih korakov – pravilno vstajanje na supu, tehnike veslanja, spreminjanja smeri, učinkovito zaustavljanje in sestopanje s supa. Na dobro počutje na deski lahko vpliva tudi vreme, zato se bomo naučili oceniti razmere, prepoznati potencialno nevarne situacije in se pravilno odločiti kdaj na vodo iti oziroma ne. S tečajem ponovno pričnemo v torek, 6.10.2020, ob 17:00. Potekal bo v oktobru vsak torek in sredo oz po dogovoru, na lokaciji Livada 31, Ljubljana. 

 

 

Prijave za udeležbo na sup tečaju sprejemamo izključno preko spletnega obrazca do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno.
Za dodatne informacije pišite na e-naslov supklub@siol.net.
 
* Program in čas/kraj izvedbe se lahko glede na vremenske razmere spremeni. Udeleženci potrebujejo za udeležbo na tečaju SUP opremo. Kdor svoje opreme nima, si jo bo lahko ugodno izposodil.