SUPANJE PO LJUBLJANICI
Si želiš ogledati Ljubljano z drugačne perspektive? Potem moraš preizkusiti 2 uri trajajočo avanturo skozi center v spremstvu izkušenega inštruktorja, kjer si boš s povsem druge perspektive ogledal(a) lokalne znamenitosti izpod mostov, ki so delo Jožeta Plečnika. Spotoma si bomo ogledali še mesto najdbe drevaka najstarejše Emonske civilizacije 5.000 p.n.š.

Pred izletom se najprej spoznamo s SUP opremo, osvojimo osnovne korake supanja, nato pa se podamo v smeri toka Ljubljanice v urbani vrvež Ljubljane ali proti Barju. Izlet se zaključi s sproščujočim razveslavanjem in razteznimi vajami skupin mišic, obremenjenih med vadbo.SUP izlet je primeren za vsakogar. Intenzivnost se prilagaja zmožnostim posameznika.
Edini pogoj je znanje plavanja!

Kje se dobimo?

Dobimo se na Livada 31, Ljubljana, pri prostorih Kajak kanu kluba Ljubljana, kjer gostujemo. Udeležencem zagotavljamo brezplačni parkirni prostor(Kje parkiramo?), sanitarij, prostore za hrambo in preoblačenje.

Kdaj supamo na Ljubljanici?

Na Ljubljanici supamo v poletnem času VSAK DAN v dopoldanskem in popoldanskem času, preostale letne čase po dodovoru.  Obvezna prijava preko prijavnega obrazca vsaj en dan pred želenim terminom.
Za več informacij in rezervacijo SUP termina po dogovoru nas pokliči na: +386 40 855 396 oz pošlji mail: supklub@siol.net


Kaj potrebuješ za supanje?

Rezervna oblačila in/ali kopalke, brisača. Ker se vadba odvija na vodi, ni izključeno plavanje. Priporočamo še pijačo, pokrivalo, zaščito pred soncem in repelent.

Cena:

Cena spoznavnega SUP tečaja z izletom na izbran termin je 15€ in vključuje: uvod v supanje, izposojo SUP opreme, organizacijo in vodenje z izkušenim in certificiranim SUP inštruktorjem. Za hladnejša obdobja so na voljo tudi neoprenske obleke in copatki.
Cena SUP izleta na Ljubljanici za otroke do 10let je 10€. Otroci bodo dobili posebej za njih prilagojene otroške supe z otroškim veslom.
Cena za termin po izbiri je 20€.

Online prijava:

Prijava SUP izlet Ljubljanica s spoznavnim SUP tečajem

SUP Ljubljana