SUPANJE PO LJUBLJANICI
Si želiš ogledati Ljubljano z drugačne perspektive? Potem moraš preizkusiti 2 uri trajajočo avanturo skozi center v spremstvu izkušenega inštruktorja, kjer si boš s povsem druge perspektive ogledal(a) lokalne znamenitosti izpod mostov, ki so delo Jožeta Plečnika. Spotoma si bomo ogledali še mesto najdbe drevaka najstarejše Emonske civilizacije 5.000 p.n.š.

Pred izletom se najprej spoznamo s SUP opremo, osvojimo osnovne korake supanja, nato pa se podamo v smeri toka Ljubljanice v urbani vrvež Ljubljane ali proti Barju. Izlet se zaključi s sproščujočim razveslavanjem in razteznimi vajami skupin mišic, obremenjenih med vadbo.SUP izlet je primeren za vsakogar. Intenzivnost se prilagaja zmožnostim posameznika.
Edini pogoj je znanje plavanja!

Kje se dobimo?

Dobimo se na Livada 31, Ljubljana, pri prostorih Kajak kanu kluba Ljubljana, kjer gostujemo. Udeležencem zagotavljamo brezplačni parkirni prostor(Kje parkiramo?), sanitarij, prostore za hrambo in preoblačenje.

Kdaj supamo na Ljubljanici?

Na Ljubljanici supamo v poletnem času VSAK DAN v dopoldanskem in popoldanskem času, preostale letne čase po dodovoru. Obvezna prijava preko prijavnega obrazca vsaj en dan pred želenim terminom.
Za več informacij in rezervacijo SUP termina po dogovoru nas pokliči na: +386 40 855 396 oz pošlji mail: supklub@siol.net


Kaj potrebuješ za supanje?

Rezervna oblačila in/ali kopalke, brisača. Ker se vadba odvija na vodi, ni izključeno plavanje. Priporočamo še pijačo, pokrivalo, zaščito pred soncem in repelent. Svoje stvari boste za čas sup izleta lahko pustili v naših prostorih, ki so na izhodiščni lokaciji.

Cena:

Cena spoznavnega SUP izleta po Ljubljanici s spoznavnim SUP tečajem za odrasle je 25€/oseba, otroci (do 12let) 15€/oseba ter mladostniki (12 - 17let) 20€/oseba. Otroci bodo dobili posebej za njih prilagojene otroške supe z otroškim veslom.
Cena za termin po izbiri je 30€ (Minimalno št. udeležencev za termin po izbiri: 2).

Kaj je vključeno v ceno SUP izleta?

- 2 - 2,5h dolg SUP izlet s spoznavnim SUP tečajem,  
- izposoja SUP opreme (SUP deska, veslo, varnostna vrvica),
- organizacija in vodenje z izkušenim in certificiranim SUP inštruktorjem,
- fotografije, ki jih posnamemo med supanjem,

Za hladnejša obdobja so na voljo tudi neoprenske obleke in copatki.

Online prijava:

Prijava SUP izlet Ljubljanica s spoznavnim SUP tečajem