POČITNIŠKO VARSTVO ZA OTROKE

Preživite poletne počitnice malo drugače! Za otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole organiziramo aktivno počitniško varstvo, kjer bodo s svojimi vrstniki uživali na svežem zraku in spoznali osnove supanja. V času počitniškega varstva bo otrokom zagotovljen tečaj supanja, vožnja s kajaki oz kanuji, obisk Botaničnega vrta in mnoge aktivnosti na vodi ali ob njej. Dnevno bo poskrbljeno za malico, pijačo in kosilo.

*Program bo izveden ob najmanj petih prijavljenih otrocih.

Program in potek:


1.del: od 8:00 – 12:30
Zbor ob 8.00 na Livada 31, kjer gostujemo pri KKK Ljubljana. Najprej se otroci na krajšem sprehodu in preko skupne igre dobro zbudijo, razgibajo in poskrbijo za splošno kondicijo.Sledi priprava SUP opreme, spoznavanje opreme, supanje, kjer osvajajo oz nadgrajujejo znanje supanja. Supanje na različnih supih, kjer se učijo tehnike veslanja, supanje na velikih supih v skupini,... Med supanjem imamo pavzo za malico.

2.del: od 12:30 - 13:30
Kosilo in počitek

3.del: od 13.30 – 16:00

V popoldanskem času je nekaj časa namenjenega različnim igram z žogo in zabavnim aktivnostim. Popoldan tudi vadimo ravnotežje in spoznavamo hojo po gurtni (slackline). Ta zagreti suparji supajo tudi popoldan. Vsak popoldan skušamo preživeti malo drugače. Poslušali bomo potopisna predavanja, preživeli popoldan z znanim športnikom, ki nam bo predstavil kako trenira itd..., se preizkusili v kajaku, kanuju,... Obiskali bomo tudi Botanični vrt ter se povzpeli na Golovec in Ljubljanski grad
Potrebna oprema:

Otroci potrebujejo športna oblačila (kratke hlače, kratko majico, kopalke, kapa, brisača) in športno obutev. V kolikor ima otrok lastno SUP opremo (veslo ali SUP), je zaželena, sicer jo vključeno v ceno počitniškega varstva nudimo mi.
POGOJ za udeležbo je obvezno znanje plavanja!
Počitniško varstvo poteka med 8. in 16. uro v naslednjih terminih:


    

     ·27.6. - 1.7.2022
4.7. - 8.7.2022
22.8. - 26.8.2022


Cena in prijava:

Cena počitniškega varstva, z vključenimi aktivnostmi in kosilom, je 150€ (30€/dan) in vključuje vse aktivnosti po programu, kosilo, sadno malico in pijačo.

Na polno ceno ima drugi otrok 20%, tretji 25% popusta. Udeleženci naših rednih celoletnih aktivnosti imajo 10% popust. Popusti se ne seštevajo!


Za potrditev rezervacije je potrebno poravnati akontacijo v znesku 40€ najmanj 14 dni pred pričetkom programa ter izpolniti online prijavo, sicer se rezervacija termina ne upošteva.


V primeru odpovedi prijave, vam akontacijo vrnemo ob predložitvi zdravniškega potrdila. V kolikor prijavo odpoveste iz drugih razlogov, akontacijo zadržimo. V kolikor bi posamezni termin odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Podatki za nakazilo:
TRR: IBAN SI56 6100 0000 7513 288 (Delavska hranilnica d.d., Ljubljana)
Namen: PV (datum termina), ime in priimek udeleženca OBVEZNO NAPIŠITE NAMEN!

Dodatne informacije:
supklub@siol.net


QR Code for JotForm form