TEČAJ SUPANJA ZA LJUBLJANČANE

Športno društvo Sup klub skupaj s Športno Zvezo Ljubljana organizira brezplačen 30 – urni tečaj supanja za Ljubljančane – »Šola supanja«, namenjen tako popolnim začetnikom, ki bi radi spoznali ta šport, kot tudi tistim, ki želijo svoje znanje izpopolniti.
Tečaj je namenjen Ljubljančanom v starosti od 18 do 65 let. Pogoj za udeležbo je znanje plavanja!

Na tečaju boste spoznali razlike med deskami (allround, touring, tekmovalne deske, ...), razumeli kdaj je ena deska bolj primerna od druge, kako izbrati ter nastaviti veslo na pravilno dolžino, osvojili pravilen pristop navodo. Sledi učenje prvih korakov – pravilno vstajanje na supu, tehnike veslanja, spreminjanja smeri veslanja, učinkovito zaustavljanje in sestopanje s supa. Na dobro počutje na deski lahko vpliva tudi vreme, zato se bomo naučili tudi oceniti razmere in se pravilno odločiti kdaj iti/ne iti veslati.S tečajem pričnemo v sredo, 4.9.2019, ob 17:00. Tečaj bo potekal v septembru vsak četrtek oz po dogovoru na lokaciji Livada 31. Tečaj bomo zaključili z daljšim SUP izletom.

 

 

Prijave sprejemamo preko spletnega obrazca oz maila: supklub@net do zapolnitve prostih mest.

* program in kraj izbedbe se lahko glede na vremenske razmere spremeni, Udeleženci potrebujejo za udeležbo na tečaju SUP opremo. Kdor nima svoje opreme, si jo bo lahko ugodno izposodil.