Supanje za podjetja in skupine


Supanje za skupine - team building


Prijatelji, sodelavci, sošolci ali družba z novoletne zabave; za vas je pripravljena nepozabna animacija na vodi! Skupine se na deskah lepo zabavajo, medtem ko na obali čaka ohlajena pijača in omamno diši po hrani. Prav tako vam z veseljem predstavimo tudi zemeljsko obliko supanja #streetpaddling. Po želji poskrbimo tudi za transfer in/ali prigrizek ali izpolnimo kakšno drugo vašo željo : ).

POPESTRITE DOGODEK Z ZANIMIVO IN SPROŠČUJOČO AKTIVNOSTJO IN UDELEŽENCEM PRIPRAVITE RES NEPOZAVNO DOŽIVETJE.
 


V okviru programa vedno najprej izpeljemo krajši spoznavni tečaj supanja, kjer se spoznate z opremo in osnovami supanja, v nadaljevanju pa uživamo v raziskovanju okolice. Supanje in igre na vodi prilagodimo znanju skupine. Dogodke vedno "začinimo" še z raznimi spretnostnimi igrami, po želji pripravimo tudi krajše tekmovanje za udeležence.

Za nepozabne trenutke na naših SUP dogodkih ni potrebno predznanje nobenega športa, prav tako poskrbimo mi za vso potrebno opremo. Edini pogoj je znanje plavanja. Z vami bodo usposobljeni SUP inštruktorji, inštruktorji kajaka in kanuja, morda tudi kakšen uspešen SUP tekmovalec, ki bodo poskrbeli, da bo potekalo osvajanje supanja hitro in varno. :-)
  • Team building s piknikom,
  • Team building na velikih XL supih,
  • Nepozabna dekliščina ali fantovščina,
  • Rojstni dan otroka in prijateljev s pico,
  • Nedeljsko družinsko popoldne,

NE GLEDE NA PRILOŽNOST, ANIMACIJA IN VESLANJE NA DESKI BO VAŠ DOGODEK NAREDILO NEPOZABEN, DRUGAČEN!

Cene za SUP dogodke določamo individualno – odvisno od števila oseb, ki bi si želele z nami, od obsega storitve ter od same lokacije in oddaljenosti od Ljubljane. Za več informacij nam pišite namailali nas pokličite +386(40)-855-396, da rezervirate svoj nepozaben SUP dogodek!