Počitniško varstvo za otroke
Preživite šolske počitnice malo drugače! Za otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole organiziramo aktivno počitniško varstvo, kjer bodo s svojimi vrstniki uživali na svežem zraku in spoznali osnove veslanja. V času počitniškega varstva bo otrokom zagotovljen tečaj supanja, joga za otroke, vožnja s kajaki oz kanuji, obisk Botaničnega vrta in mnoge aktivnosti na vodi ali ob njej. Dnevno bo poskrbljeno za malico in kosilo.

Program bo izveden ob najmanj petih prijavljenih otrocih.

Program in potek

Zbor ob 8.00 na Livada 31, kjer gostujemo pri Kajak kanu klubu Ljubljana.

1. DEL: od 8.00 do 12.30 ure + malica
Najprej se otroci na krajšem sprehodu in preko skupne igre dobro zbudijo, razgibajo in poskrbijo za splošno kondicijo. Sledi priprava SUP opreme, spoznavanje opreme, supanje, kjer osvajajo oziroma nadgrajujejo znanje supanja. Supanje na različnih supih, kjer se učijo tehnike veslanja, supanje na velikih supih v skupini,... Med supanjem imamo pavzo za malico.

KOSILO: okvirno ob 12.30. uri + počitek

2. DEL: okvirno od 13.30. do 16.00. ure
V popoldanskem času je nekaj časa namenjenega različnim igram z žogo in zabavnim aktivnostim. Popoldan tudi vadimo ravnotežje in spoznavamo hojo po gurtni (slackline). Ta zagreti suparji supajo tudi popoldan.
Vsak popoldan skušamo preživeti malo drugače. Poslušali bomo potopisna predavanja, preživeli popoldan z znanim športnikom, ki nam bo predstavil kako trenira itd...,se preizkusili v kajaku, kanuju,.. Obiskali bomo tudi Botanični vrt ter se povzpeli na Golovec in Ljubljanski grad.

Potrebna oprema

Otroci potrebujejo športna oblačila (kratke hlače, kartko majico, kopalke, kapa, brisača) in športno obutev. V kolikor ima otrok lastno SUP opremo (veslo ali SUP), je zaželena, sicer jo vključeno v ceno počitniškega varstva nudimo mi.
POGOJ za udeležbo: obvezno znanje plavanja!


Počitniško varstvo poteka med 8. in 16. uro v naslednjih terminih:
  • 2. 7. – 6. 7. 2018
  • 20. 8. – 24. 8. 2018

Cena in prijava

Cena počitniškega varstva, z vključenimi aktivnostmi in kosilom, je 120 € (24€/dan) in vključuje vse aktivnosti po programu, dnevno malico in kosil.

POPUSTI
Na polno ceno ima drugi otrok 10 %, tretji pa 15 % popusta.
Udeleženci naših rednih celoletnih aktivnosti imajo 10 % popust.
Popusti se ne seštevajo!

Za potrditev rezervacije je potrebno poravnati akontacijo v znesku 40 EUR najmanj 14 dni pred pričetkom programa in izpolniti online PRIJAVNICO, sicer se rezervacija termina ne upošteva. Akontacijo lahko poravnate na dva načina:

  1. v naši pisarni (lokacija od PON - PET med 10.00 - 14.00)
  2. z nakazilom na transakcijski račun:

Športno društvo SUP klub
Linhartova 64, 1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0000 7513 288 (Delavska hranilnica d.d., Ljubljana)
Namen: PV (datum termina), ime in priimek udeleženca OBVEZNO NAPIŠITE NAMEN!

V primeru odpovedi prijave, vam akontacijo vrnemo ob predložitvi zdravniškega potrdila. V kolikor prijavo odpoveste iz drugih razlogov, akontacijo zadržimo.

V kolikor bi posamezni termin zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Informacije

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)40 855 396 ali nasupklub@siol.net .

Partnerji

Pri organizaciji počitniške šole sodelujemo s:

Kajak kanu klub Ljubljana

Izpolni prijavo: